Αρχική σελίδα  
 
Η εταιρεία
Γνωρίστε το Αυτοκινούμενο
Tour Plans & Διαδρομές
Αγορές
Ενοικιάσεις
Υπηρεσίες & After Sales
Camper Club Κοινότητα
Νέα & Άρθρα
Camper Club Happenings
Multimedia Gallery
Σύνδεσμοι
English Version Επικοινωνία | Sitemap
     
   
  Tour plans & Διαδρομές
 
 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα >
Νέα & Άρθρα  

(2/8/09) 

ΗYMERLINER. Ζήσε το μέλλον σήμερα...

Η HYMER πάντα πρωτοπόρος, καινοτομεί ακόμα μία φορά με τη νέα σειρά HymerLiner. Πρόκειται για ένα δημιούργημα που συνδιάζει άριστα όλες τις βασικές αρχές της εταιρείας. Η πολυτέλεια και οι άνετοι χώροι  του HymerLiner αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά ενώ η τεχνολογία Pual Technology, (διεθνώς αναγνωρισμένη ευρεσιτεχνία) εγγυάται απόλυτη ηχομόνωση, θερμομόνωση και δίνει στην υπερκατασκευή υποδειγματική ασφάλεια και αξεπέραστη σταθερότητα. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην εξέλιξη των πολυτελών αυτοκινούμενων που αλλάζει τα δεδομένα στην τεχνολογική πρωτοπορεία και στις λειτουργικές λεπτομέρειες. Εσύ δεν έχεις παρά να το ανακαλύψεις.

 

(8/1/010)

1o CAMPER TROPHY 2010. ΦΕΝΕΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ (22/23/24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ)

Η CAMPER CLUB  σε συνεργασία με την 38NORTH διοργανώνει το πρώτο CAMPER TROPHY. Αρχική εξόρμηση, είναι μια ορεινή και πανέμορφη περιοχή κοντά στην Αθήνα με εύκολη πρόσβαση και δυνατότητα τέλεσης δραστηριοτήτων και παιχνιδιών αλλά και ύπαρξης στοιχείων τουριστικής υποδομής, με κορωνίδα όλων την όμορφη τεχνητή λίμνη Δόξας, η οποία περιτριγυρίζεται από πυκνό δάσος. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει τρεις ημέρες, με δραστηριότητες οι οποίες θα καταλαμβάνουν ολόκληρη την ημέρα του Σαββάτου ενώ η Κυριακή είναι ελεύθερη ημέρα για περιηγήσεις και φυσικά την επιστροφή στη βάση των οχημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το Camper Club Happenings.

 

(10/2/010)

2o CAMPER TROPHY 2010. ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ (12/13/14 ΜΑΡΤΙΟΥ)

Μετά την επιτυχία της πρώτης εξόρμησης στη λίμνη Δόξα Φενεού, ανακοινώνουμε με χαρά τη διοργάνωση της δεύτερης εξόρμησης μας στην Πελοπόννησο και πάλι, στην περιοχή του Λούσιου ποταμού και του Μαινάλου. Η προσέλευση θα γίνει με ελεύθερο ωράριο την Παρασκευή ενώ, σχεδιάζουμε να στήσουμε το camp σε ανοικτό χώρο στάθμευσης της μονής Προδρόμου.

Το Σάββατο θα ξεκινήσουμε με ενημέρωση και ξενάγηση αφ’υψηλού, σε ένα μοναδικό «μπαλκόνι» με θέα που κόβει την ανάσα και θα δούμε το φαράγγι από ψηλά. Στη συνέχεια με πεζοπορία στο μονοπάτι θα φτάσουμε στην «κρυμμένη» μονή του Προδρόμου και συνεχίζοντας την κατηφορική πορεία μας θα περάσουμε από τη νεροτριβή του ποταμού και έπειτα στην αρχαία Γόρτυνα. Δίπλα στο ποτάμι θα ασχοληθούμε με τις δραστηριότητές μας ενώ όσοι δεν θα τεστάρουν τον εαυτό τους στα παιχνίδια θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τη γύρω περιοχή. Η συνέχεια του Σαββάτου είναι γνωστή. Επιστροφή στα campers μας και φαγητό (BBQ) στο camp δίπλα στην πηγούλα της εκκλησίας. Την Κυριακή, προτείνουμε εκδρομή στο χωριό των Κολοκοτροναίων, το μικρό Λιμποβίσι στην καρδιά του Μαινάλου. Επίσκεψη στο μικρό μουσείο της Επανάστασης και προσκύνημα στο λίκνο του ένδοξου στρατηγού Θ. Κολοκοτρώνη. Η επιστροφή προς Αθήνα θα γίνει κατά βούληση ως προς την ώρα αλλά και τη διαδρομή. Αναλόγως καιρικών και οδικών συνθηκών προτείνουμε την ορεινή διαδρομή Βυτίνας – Στεμνίτσας μέσα από το βουνό και πολύ κοντά στο Λιμποβίσι, τον τελευταίο σταθμό της εξόρμησής μας.

Σε αυτή την εξόρμηση μπορούν να συμμετέχουν ιδιοκτήτες Camper αλλά και ενοικιαστές. Για κρατήσεις και πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Camper Club στο τηλέφωνο 210 66 64 586 - 7.

 

(22/10/010)

3o CAMPER TROPHY 2010. ΠΕΥΚΙ ΕΥΒΟΙΑΣ (22/10/2010)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H Camper Club σε συνεργασία με την 38North διοργάνωσαν το  30 Camper Trophy το οποίο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου. Προορισμός τους ήταν   το Πευκί Ευβοίας, ένας τόπος  μαγευτικός στη μέση του δάσους. Κύριο συστατικό της εκδρομής και αυτή τη φορά, ήταν η διασκέδαση, η χαλάρωση, φυσικά το φαγητό αλλά και παιχνίδια όπως, paintball με ακτίνες λέιζερ, ναρκοπέδιο, κυνήγι θησαυρού κ.α  που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων. Οι 42 επιβάτες  των 18 CAMPERS επέστρεψαν στην Αθήνα με τις καλύτερες εντυπώσεις  περιμένοντας την επόμενη εξόρμηση η οποία θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Νοεμβρίου.

Σε κάθε εξόρμηση μπορούν να συμμετέχουν ιδιοκτήτες Camper αλλά και ενοικιαστές. Για κρατήσεις και πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Camper Club στο τηλέφωνο 210 66 64 586 - 7.

Δείτε περισσότερα στιγμιότυπα της εκδρομής απο τον Ιωσήφ Παπαδόπουλο στο παρακάτω βίντεο

 http://www.youtube.com/watch?v=Wnn4k0RxGCs&feature=player_embedded

 

Εκδρομή στον Εύηνο.  (19,20,21/11/2010)

Στις 19-20-21 Νοεμβρίου η παρέα της Camper Club έκανε την τέταρτη εξόρμησή της στον ποταμό Εύηνο. Στην εκδρομή έλαβαν μέρος 23 οχήματα από όλοι την Ελλάδα (Ρόδος, Λάρισα κ.α) ενώ οι συμμετέχοντες  έφτασαν τους 56. Το πρόγραμμα αυτή τη φορά πέρα από τα γνωστά πάρτι και τα γευστικά barbeque είχε και πολλή δράση. Εκτός από τις γνωστές δραστηριότητες (τοξοβολία, tracking κ.α) αυτή τη φορά την αδρεναλίνη ανέβασε το rafting στο οποίο συμμετείχαν οι περισσότεροι από τους παρευρισκόμενους . Μετά από συνεννόηση με την ομοσπονδία τα αυτοκινούμενα κατασκήνωσαν στη πίστα του καγιάκ και νωρίς το πρωί ξεκίνησαν για να κατέβουν τον ποταμό. Η εκδρομή στον Εύηνο άφησε σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις. Εμείς σας υποσχόμαστε πως σύντομα θα σας ενημερώσουμε για το νέο μας προορισμό, και θα χαρούμε πολύ να είστε όλοι εκεί.

Σε κάθε εξόρμηση μπορούν να συμμετέχουν ιδιοκτήτες Camper αλλά και ενοικιαστές. Για κρατήσεις και πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Camper Club στο τηλέφωνο 210 66 64 586 - 7.

 

(19/05/011)

ΤΩΡΑ Η CAMPER CLUB KAI ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ

Η Camper Club επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στην Κρήτη, με έμφαση στον τομέα των ενοικιάσεων. Με την πολυετή εμπειρία μας στις ενοικιάσεις και την οργάνωση εκδρομών, προσφέρουμε τον πιό όμορφο εναλλακτικό τρόπο διακοπών και αποδράσεων. Ανακαλύψτε τους μοναδικούς αρχαιολογικούς χώρους, τις καταπληκτικές παραλίες με τα ολοδιάφανα νερά και τα υπέροχα ψηλά βουνά σ έναν τόπο που κρατά την παράδοση ζωντανή. Ζήστε τις ομορφιές της Κρήτης και γνωρίστε την ιστορία της όλο το χρόνο, με την απόλυτη ελευθερία που σας προσφέρει ένα αυτοκινούμενο.

Για κρατήσεις και πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Camper Club στο τηλέφωνο 210 66 64 586, ή με τον υπεύθυνο της Camper Club στο Ρέθυμνο Κρήτης κο Μπάμπη Βόσσο στο τηλέφωνο 28310 55634, κιν: 6948 602366, e-mail: b.vossos@camperclub.gr.

 

(25/05/011)

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΡΑΙΤΗ ΣΤΗΝ CAMPER CLUB

Την Τετάρτη 25 Μαΐου η Camper Club, πλημύρισε από παιδικά χαμόγελα. Τις εγκαταστάσεις της εταιρείας επισκέφθηκε η σχολή Μωραΐτη και συγκεκριμένα η «κόκκινη τάξη» του νηπιαγωγείου. Αφορμή για την επίσκεψη αυτή, στάθηκε η ερώτηση μιας δασκάλας στις αρχές του χρόνου προς τους μικρούς μαθητές για το ποια ευχή τους θα ήθελαν να πραγματοποιηθεί. Ανάμεσα στις πολλές προτάσεις υπήρχε και μία ενός μικρού μπόμπιρα που έλεγε ότι θα ήθελε να φτάσει μέχρι την Πάρο με ένα αυτοκινούμενο. Όταν οι υπεύθυνοι της σχολής ήρθαν σε επικοινωνία μαζί μας, με σκοπό να εκπληρώσουν αυτήν την επιθυμία με μεγάλη μας χαρά αποδεχτήκαμε την πρότασή τους. Φυσικά δεν μπορέσαμε να πραγματοποιήσουμε το ταξίδι, αλλά η ξενάγηση στα αυτοκινούμενα ήταν πλήρης. Οι μικροί μαθητές ενθουσιάστηκαν και όλοι υποσχέθηκαν ότι θα επιστρέψουν με τους γονείς τους. Στο τέλος της ημέρας οι μικροί μας φίλοι κλήθηκαν να ζωγραφίσουν το αυτοκινούμενο των ονείρων τους και πήραν σαν δώρο αναμνηστικά καπελάκια. Όλοι δώσαμε μια υπόσχεση… πως πολύ σύντομα θα ξαναϊδωθούμε!!!

(4/08/011)

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗ HYMER

H κορυφαία κατασκευάστρια εταιρεία HYMER, θέτει ένα νέο ορόσημο στο χώρο των αυτοκινούμενων. Παρουσιάζει σε παγκόσμια πρεμιέρα, το πρώτο υβριδικό αυτοκινούμενο στην Caravan Salon Düsseldorf 2011, τη μεγαλύτερη έκθεση τροχόσπιτων, εξοπλισμού και αυτοκινούμενων που γίνεται στο τέλος Αυγούστου στο Dusseldorf στην Γερμανία. Το υβριδικό πρωτότυπο, ένα Hymer Β 578, αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τεχνικούς αυτοκινήτων από την AL-KO Kober και διαθέτει κίνηση EPC (EPC = Electric Power Chassis). Αυτό είναι το λεγόμενο παράλληλο υβριδικό σύστημα στο οποίο ο εμπρόσθιος άξονας οδηγείται από ένα συμβατικό κινητήρα diesel και ο πίσω άξονας μέσω ενός αερόψυκτου ηλεκτροκινητήρα. Εάν η λειτουργία που έχει επιλεγεί είναι η ηλεκτροκίνηση, ο πετρελαιοκινητήρας σβήνει αυτόματα. Όσο αφορά το τεχνικό κομμάτι υπάρχουν ακόμα πολλές προκλήσεις που πρέπει να λυθούν στο μέλλον. Ωστόσο χρησιμοποιώντας έξυπνες λύσεις και όλες τις νέες τεχνολογίες οι ειδικοί της HYMER και της AL-KO, έχουν την απαραίτητη βάση για την περαιτέρω εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης στα αυτοκινούμενα...

Για περισσότερες πληροφορίες http://www.hymer.com/cms/DE/Service/Die-HYMER-Neuheiten-im-Jubileumsjahr.html


 


 Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας